Menu Sluiten

Provoet(en)

De ProVoet Pedicure:

Vreemd genoeg blijkt nog steeds dat een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten laten verzorgen. Terwijl we dit deel van ons lichaam toch erg zwaar belasten.
Daarom is het ook logisch dat uw voeten extra aandacht verdienen. Want u kunt pijnlijke voeten makkelijk voorkomen of verhelpen door een bezoekje aan een vakbekwame pedicure, aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Zij (of hij!) geeft uw voeten de behandeling die ze nodig hebben. 

De brancheorganisatie ProVoet is gesprekspartner van overheidsinstanties, publiekrechtelijke en andere organisaties. Daarnaast is ProVoet ook vertegenwoordigd in diverse organisaties en commissies. Op deze manier behartigt ProVoet de belangen van de branche en in het bijzonder van haar leden.

Wat doet een Pedicure nou eigenlijk:

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere het verwijderen van eelt, likdoorns, het op de juiste wijze knippen en frezen van nagels en nagelproblemen oplossen. Het geven van adviezen en het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten behoort ook tot hun taak. En als verwennerij is er na afloop van de behandeling een fijne afsluiting voor de cliënt met een voetmassage. 

Waar aan herken je een vakbekwame ProVoet Pedicure:

ProVoet is de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Alle leden van ProVoet worden verplicht om een door de branche erkend vakdiploma te halen. Hierdoor weet u zeker dat uw voeten door een vakkundige voetverzorger behandeld worden!
De meeste gediplomeerde leden voeren het logo van ProVoet op hun gevelbord, afsprakenkaartjes en op hun website, net zoals ik.